CRO Race 2024.


U četvrtak, 3. listopada 2024. biciklisti CRO Race utrke proći će kroz Novi Vinodolski i to u razdoblju od otprilike 13:00 do 14:00 sati. Utrka će se voziti područjem našeg Grada Novog Vinodolskog u kojem će biti osiguran i prolazni cilj.

CRO Race je deveto izdanje međunarodne profesionalne biciklističke utrke na kojoj će i ove godine sudjelovati dvadeset timova iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije. Ove godine Hrvatska će bicikliste ugostiti u razdoblju od 1. do 6. listopada 2024. te će kroz šest etapa imati priliku predstaviti prirodne i kulturne ljepote naše zemlje, promičući istovremeno biciklizam i turistički potencijal Hrvatske.

Sutrašnja etapa duljine 136 kilometara vozi se itinererom Otočac – Vratnik – Senj – Novi Vinodolski – Bribir – Rijeka - Opatijska Slatina gdje se dolazak biciklista očekuje oko 15:45 sati.

Sudionike u prometu pozivamo na oprez i razumijevanje, povećani oprez i obraćanje pozornosti na bicikliste u prometu. Građane pozivamo da sutra svojim dolaskom na magistralu u navedenim terminima, s mogućim zakašnjenjima, uljepšaju dojam o utrci te uveličaju istu.

Cjelokupnu trasu utrke moguće pogledati na poveznici https://www.strava.com/routes/3221065187172841248

Diese Website verwendet Cookies für ein besseres Benutzererlebnis und mehr Funktionalität. Erfahren Sie mehr