Online plaćanje turističke pristojbe za vlasnike ili korisnike plovila


Portal nautika.evisitor.hr nautičarima omogućava online plaćanje turističke pristojbe. Portal od 2021. godine predstavlja jedini način plaćanja turističke pristojbe u nautici.

Portal je dostupan na 11 jezika, a korisnika na jednostavan i pregledan način vodi kroz proces prijave i plaćanja turističke pristojbe. Podržava plaćanja putem svih najpoznatijih svjetskih kartičnih brandova, a nakon izvršenog plaćanja turističke pristojbe nautičar će dobiti potvrdu na svoju email adresu koju mora čuvati tijekom cijelog boravka na plovilu. Osim kartičnog plaćanja, omogućeno je i plaćanje bankovnom transakcijom.
 
Sukladno Zakonu o turističkoj pristojbi nautičari mogu platiti turističku pristojbu prema duljini plovila ili prema broju osoba, odnosno broju noćenja.
 

Osnovne informacije o plaćanju turističke pristojbe dostupne su na letku na kojem se mogu naći i kratke upute za korištenje portala te QR kod koji preusmjerava korisnika na stranicu aplikacije.
 
LETAK










Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više