Edukacijom kroz izazove poduzetništva


Grad Novi Vinodolski organizira jesenski ciklus edukacija i savjetovanja za poduzetnike.
 
Jesenski ciklus započeo je individualnim savjetovanjem o financiranju investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a, a nastavlja se u srijedu, 9.listopada predstavljanjem provedbenih mjera aktivne politike zapošljavanja i obrazovanja koje provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje. Poslodavci će se upoznati s mogućnostima dobivanja financijske potpore kroz zapošljavanje, kao i s obrazovnim programima za osposobljavanje i usavršavanje te programima obrazovanja odraslih u sustavu vaučera.
 
Nastavak ciklusa orijentiran je na predstavljanje prilika za financiranje poduzetničkih projekata iz nacionalnih i EU fondova, a održat će se 16.listopada. Uz analizu uvjeta natječaja i smjernica za procjenu potencijala projektnih prijava za dobivanje financiranja, poduzetnici će saznati kako da njihovi projekti i ulaganja povećaju šanse za realizacijom.
 
Za kraj jesenskog ciklusa Grad Novi Vinodolski je u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Novog Vinodolskog organizirao panel raspravu na temu 'Podizanje kvalitete usluga u turističkim djelatnostima kao izazov - kako pružiti i ostvariti više?  S obzirom da turizam zauzima značajnu ulogu u gospodarstvu Grada Novog Vinodolskog ova  tema od izuzetne je važnosti za cijelu zajednicu, kako gospodarsku tako i društvenu. U panelu  koji će se održati 29. listopada sudjelovat će stručnjaci iz različitih područja djelovanja, kao što su organizacija putovanja, ugostiteljstvo, organizacija smještaja, upravljanje destinacijom. Ideja je kroz konstruktivnu panel raspravu i uključivanje poduzetnika i građana u istu usmjeriti sve strukture u turizmu na razvoj i unaprjeđenje usluga te odgovoriti na pitanja u kojem smjeru i kako razvijati konkurentnu i atraktivnu ponudu. 
 
Sva događanja održavaju se u Vijećnici Grada Novog Vinodolskog, na adresi Trg Vinodolskog zakona 1 u Novom Vinodolskom.
Pozivamo vas da proučite program te se prijavite putem QR koda, e-mail adrese: ivana.sc@novi-vinodolski.hr  ili broja telefona 051 554 369.

Questo sito web utilizza i cookie per migliorare l'esperienza dell'utente e la funzionalità. Per saperne di più